previous | next

Bertus Aafjeslaan 31 Amstelveen

Rental price excluding € 2.600 per month

Save property

Description

*English translation belowGelegen in Amstelveen ligt deze bijzondere en ruime eengezinswoning aan de Bertus Aafjeslaan. De woning heeft een woonoppervlakte van 115 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 138 m2. De woning is gebouwd in 1995 en heeft een energielabel B.
Bertus Aafjeslaan 31 is gelegen in de buurt Schrijversbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is gemiddeld bereikbaar met veel voorzieningen altijd in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amstelveen, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.
Indeling: de woning bestaat uit zes kamers waarvan vijf slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning.


---------------------------


Located in Amstelveen is this special and spacious family home on the Bertus Aafjeslaan. The property has a living area of 115 m2 and is located on a plot with an area of 138 m2. The house was built in 1995 and has an energy label B.
Bertus Aafjeslaan 31 is located in the Schrijversbuurt neighbourhood. This is a child-friendly neighbourhood with relatively many families. Furthermore, it is a relatively quiet neighbourhood when it comes to population density.
The property is accessible on average with many people always close by. Located within cycling distance of the Center of Amstelveen, within walking distance of a supermarket. In addition, the nearest exit road in the nearby area is just a 4-minute drive away.
Layout: the property consists of six rooms including five bedrooms. In addition, there is a bathroom and a separate toilet in the home.
Read full description

Features

Transfer

Status
available
Accepting (an offer or contract)
Immediately
Deposit
€   5200

Construction

Type of house/apartment
Ground- and upper-floor apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1995

Surface Area and Volume

Usage area Living
126 m²
Gross volume
378 m³

Layout

Total number of rooms
6
Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Shower

Energy

Location
On a quiet road, Sheltered location, In a residential neighbourhood
View all features

All photos

Share this property

Are you interested? Or do you have questions? Contact us