previous | next

Govert Flinckstraat 142 I AMSTERDAM

Save property
This apartment is sold

Description

*English translation below

* Please email info@amstelvastgoed.nl if you will be present at the open house March 6th between 16:00 - 17:30
* AUB aanmelden via info@amstelvastgoed.nl indien u aanwezig wilt zijn op de open dag op 6 maart van 16:00 - 17:30

Gelegen in Amsterdam, de Pijp, ligt dit prettige 3-kamer appartement in de Govert Flinckstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 62 m2 en is gebouwd in 1881.

Woning:
De woning heeft veel lichtinval vanwege de glazen deuren die van de woonkamer naar de keuken leiden. De ramen in de woonkamer en in de keuken zijn originele glas-in-lood ramen, wat een authentieke sfeer creert in de woning. De keuken is voorzien van alle modern gemakken, met ingebouwde oven, dubbele koelkast/vriezer combo en vaatwasmachine. De badkamer heeft een badkuip en inloopdouche. Daarnaast heeft de woning 1 master bedroom, en 1 kleinere slaapkamer achterin het apartement.


Omgeving:
Het appartement is gelegen midden in de gezellige en hippe De Pijp. Stadsdeel De Pijp is een uiterst geliefde buurt, de woonomgeving is relatief rustig en uitstekend bereikbaar met OV en eigen vervoer. De wijk staat bekend om de leukste winkeltjes, bars, terrassen en uitstekende restaurants. De woning is gelegen in een rustige straat om de hoek van het Sarphatipark en de inmiddels populairste en hipste straat van de Pijp: De van Woustraat.
Op loopafstand van de welbekende Albert Cuypmarkt en de Utrechtsestraat. Het appartement heeft een goede bereikbaarheid met de auto. Het openbaar vervoer is uitstekend, metrohalte De Pijp van de Noord-Zuidlijn ligt op enkele minuten lopen, net als verschillende bus en tramlijnen in de nabije omgeving.

Specificaties:
• Het gebouw is gesplitsts in 2003
• 62m2 (officiele NEN 2580 meeting)
• Eigen grond
• 2 slaapkamers
• Glas-in-lood ramen
• VvE Bijdrage €124.06 per maand


-----

Located in Amsterdam, "De Pijp", is this pleasant 3-room apartment in the Govert Flinckstraat. The apartment has a living area of ​​62 m2 and was built in 1881.

Home:
The house has a lot of light because of the glass doors that lead from the living room to the kitchen. The windows in the living room and in the kitchen are original stained glass windows, creating an authentic atmosphere in the home. The kitchen is equipped with all modern conveniences, with built-in oven, double fridge / freezer combo and dishwasher. The bathroom has a bathtub and walk-in shower. The house has 1 master bedroom, and 1 smaller bedroom in the back of the apartment.


Surroundings:
The apartment is located in the middle of the cozy and trendy "De Pijp". The "De Pijp" district is one of the most popular neighborhoods of Amsterdam. The neighborhood is known for the nicest shops, bars, terraces and excellent restaurants. The property is located in a quiet street around the corner from the Sarphatipark and the now most popular and trendiest street of "De Pijp": De van Woustraat.
Within walking distance of the well-known Albert Cuypmarkt and Utrechtsestraat. The apartment has good accessibility by car. Public transport is excellent, the "De Pijp" metro stop of the North-South line is a few minutes' walk away, as are various bus and tram lines in the nearby area.

Specifications:
• The building was split in 2003
• 62m2 (official NEN 2580 meeting)
• Private land (so no lease hold!),
• 2 bedrooms
• Stained glass windows
• Home Owners Association contribution € 124.06 per month
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
Immediately

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1881

Surface Area and Volume

Usage area Living
62 m²
Gross volume
216 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1

Energy

Energy rating
Klasse D
Heating type
boiler

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
R
Index number
2
Lot
7256
Ownership structure
Full ownership
View all features

All photos

Share this property

Are you interested? Or do you have questions? Contact us