previous | next

Kamp 29 A* AMERSFOORT

Rental price € 1.150 per month

Save property

Description

Prachtig, nieuw gerenoveerde units op de Kamp in Amersfoort. De Kamp is een unieke straat van Amersfoort, met veel gezellige winkels en de historische Kamperbinnenpoort. Vanuit de Kamp is alles centraal, zo ook de Langestraat.

Wij bieden 5 geheel gerenoveerde woningen aan in dit prachtige gebouw. Twee woningen bevinden zich aan de achterkant van het gebouw, 3 aan de voorkant waarvan de grootste woning de gehele verdieping op de 3e etage inneemt. Op de eerste verdieping kunt u kiezen tussen een woning van 45 m2 en 51 m2. De woning van 45 m2 bevindt zich aan de achterkant op het zuiden, waardoor u de gehele dag van de zon geniet. Het betreffen allemaal 2 kamer woningen met veel ramen, waardoor het lichte woningen zijn. De ruime slaapkamer grenst aan de woonkamer met open keuken. De badkamer heeft een geheel nieuwe inloop douche met toilet. De woningen aan de voorkant beschikken over dezelfde open indeling, alleen met uitzicht over de winkelstraat. Deze zijn tevens wat ruimer.
De 2e verdieping beschikt over een woning aan de achterkant van 45 m2 en 55 m2 aan de voorkant, uitkijkend op de winkelstraat. Hier geldt ook dezelfde indeling met een verschil in grootte.
Op de 3e verdieping vindt u de grootste woning van maar liefst 82 m2. U loopt de woning binnen via de trap, dan bevindt u zich in de hal. Links heeft u een separaat toilet en de badkamer met geheel nieuwe ingebouwde douche. Deze grenst aan de ruime en lichte slaapkamer. U heeft hier een raam dat op het zuiden grenst voor veel zonlicht. Aan de andere kant van de woning vindt u de woonkamer met open keuken en uitzicht op de winkelstraat aan de voorkant van het gebouw. Deze woning heeft een prachtig dak met houten vloer door het gehele appartement. De woningen vallen onder hoogwaardig segment.

Alle woningen zijn geschikt voor 1 persoon of een stel, geen woningdelers.
De huurprijs is exclusief NUTS voorzieningen.
Wij zullen tevens een open dag inplannen voor bezichtigingen.

De Kamp is uitstekend bereikbaar voor zowel voetgangers als fietsers. In de directe omgeving zijn 2 grote parkeergarages gevestigd, de Beestenmarkt en Flintplein met in totaal 700 plaatsen. Op korte afstand is een bewaakte fietsenstalling. Het centraal station van Amersfoort ligt op minder dan 2 km afstand. En op nog geen 250 m afstand, bevindt zich een bushalte. Binnen 10 minuten ben je met de auto op de A1.

De Kamp ligt middenin het kernwinkelgebied van Amersfoort. De straat bestaat uit voornamelijk historische panden die vandaag de dag gebruikt worden door veelal lokale winkeliers en daarnaast is de Kamp ook een erg geliefde plek om te wonen.
Het pand heeft Neoclassicistische invloeden in kroonlijst en is de door de gemeente Amersfoort als "Beeldbepalend" beoordeeld.

Bijzonderheden:
- hoogwaardig gerenoveerd
- ruime keuze tussen 5 verschillende units
- uitzicht op bekendste winkelstraat van Amersfoort
- heel centraal gelegen
- inschrijving mogelijk
- perfect voor een stel
- 2- jarig contract met optie tot verlenging
Read full description

Features

Transfer

Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Deposit
€   2570

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
-1906

Surface Area and Volume

Usage area Living
51 m²
Gross volume
175 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1

Energy

Location
In town or city centre
Type of garage
geen garage
View all features

All photos

Share this property

Are you interested? Or do you have questions? Contact us