previous | next

Rochussenstraat 4 AMSTERDAM

Save property
This apartment is rented by us

Description

''English Translation below''

Gelegen in Amsterdam ligt dit bijzondere 1-kamer appartement in de Rochussenstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 38 m2, is gebouwd in 1906 en heeft een energielabel D.

Leuk wonen in Amsterdam. dat kan goed in deze buurt. Rochussenstraat is gelegen in de buurt Westerstaatsman. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.-----------------------------------------Located in Amsterdam, this special 1-room apartment is located in Rochussenstraat. The apartment has a living area of 38 m2, was built in 1906 and has an energy label D.

Nice living in Amsterdam. that is good in this neighbourhood. Rochussenstraat is located near Westerstaatsman. The neighbourhood has a relatively large number of young residents between the ages of 25 and 44. Furthermore, a relatively quiet neighbourhood looked at the population density.

The property is easily accessible with many amenities nearby. Situated within cycling distance of the center of Amsterdam, walking distance from a supermarket. In addition, the nearest main road in the immediate vicinity is only a 4-minute drive away.
Read full description

Features

Transfer

Status
rented
Accepting (an offer or contract)
Immediately
Deposit
€   2800

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1906-1930

Surface Area and Volume

Usage area Living
38 m²
Gross volume
114 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1

Energy

Location
Sheltered location, Freestanding , Unobstructed views
View all features

All photos

Share this property

Are you interested? Or do you have questions? Contact us